İnat TV | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle İnat TV | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle

Sevilay Açar kimdir? Sevilay Açar nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Sevilay Açar’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Sevilay Açar kimdir? Sevilay Açar kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Sevilay Açar’ın biyografisini haberimizde derledik…

Sevilay Açar kimdir?

Sevilay Açar, 20 yaşındadır. Bir turizm şirketinde çalışmaktadır.

Kayıp olan Açar'ın babası, Esra Erol'da programına katılmıştır.

Programa katılan Murat Acar, kızı Sevilay'ın kayıp olduğunu söyledi. Bir turizm şirketinde çalışan Sevilay'ın 4 Ocak tarihinde kaybolduğunu belirten Murat, "O benim ilk göz ağrım. Kaybolduğu akşam kızımın telefonu elimdeyken kayıtlı olmayan bir numara onu aradı. Telefonu açtığımda karşıdaki kadın hesap sorar gibi 'Sevilay orada mı? Sevilay'a verir misin?' dedi. Sevilay kadınla konuştu, ama rengi attı. Arayanın kim olduğunu sorunca iş yerine gelen yeni bir kadın olduğunu söyledi. Daha sonra bu numara tekrar aradı. Bunu Sevilay'a söylemek için kafamı kaldırdım, ama Sevilay kayıplara karışmıştı. 

Kızım kaybolduktan sonra o numarayı aradım. İsminin Şerife olduğunu söyleyen kadın, 2 yıl önce kızımın çalıştığı pastanenin işletmecisi olduğunu söyledi. Şerife'ye kızıma ne söylediğini sordum. Şerife 'İki kadın arasında özel bir konu konuşacaktık' dedi. Şerife, kızımı Gizem diye birinin telefonundan aramış. Polis Gizem'e ulaştığında, Gizem 'Saçımızı boyatmak için aradık' demiş. Kızım aynı zamanda kuaförlük de yapıyor. Şerife'nin İsmail adındaki sevgilisini arayarak durumu ona da anlattım. İsmail konuyla ilgili bilgisi olmadığını söyledi, sonra da bizim evimize geldi. Kızımın terlikleri sitenin bahçesinde bulundu" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber merkezi