Bursa'da boş arsada 80 adet zehirli etil kloroformat varili bulundu Bursa'da boş arsada 80 adet zehirli etil kloroformat varili bulundu

Dilek Ekmekçi kimdir? Dilek Ekmekçi nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Dilek Ekmekçi’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Dilek Ekmekçi kimdir? Dilek Ekmekçi kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Dilek Ekmekçi’ın biyografisini haberimizde derledik…

Dilek Ekmekçi kimdir?

Dilek Ekmekçi, 1982 yılında Ankara’da doğmuştur. Küçük yaşta yurda bırakılan Ekmekçi, buradan evlatlık edinilmiştir. Evlatlık olduğunu öğrenen Dilek Ekmekçi, uzun yıllar annesini aramış fakat 2009 yılında öldüğünü öğrenmiştir. Uzun aramalar sonucu ablasını da bulan Dilek Ekmekçi, Gönül Çelik’e ulaşmıştır. Daha sonra biyolojik babasına babalık davası açmıştır. Dilek Ekmekçi, babasının 12 Eylül darbe döneminin Başbakanlık Özel Kalem Müdürü ve eski ANAP Milletvekili Tevfik Ertürk olduğu iddia etmiştir. Dava halen sürmektedir.

Dilek Ekmekçi, İzmir Amerikan Kolejinde liseyi bitirmiş ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanarak burada eğitimine devam etmiştir. Hukuk alanında Yüksek Lisans ve Doktora tezlerini yayınlayan Dilek Ekmekçi, şu anda Galatasaray Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır.

Tutuklandı

MHP ve Ülkü Ocakları yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunan ceza hukukçusu avukat Dr. Dilek Ekmekçi, sosyal medya platformu X'te yaptığı bir paylaşım nedeniyle, "kamu görevlisine hakaret" suçundan ofisinde gözaltına alınmasının ardından tutuklanmıştır.

Kaynak: Haber Merkezi