Ceyda Büyükuzun kimdir? Ceyda Büyükuzun nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Ceyda Büyükuzun’un kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Ceyda Büyükuzun kimdir? Ceyda Büyükuzun kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Ceyda Büyükuzun’un biyografisini haberimizde derledik…

Ceyda Büyükuzun kimdir?

Ceyda Büyükuzun,24 Haziran 1983 yılında İstanbul'da doğmuştur. Aslen İzmirlidir. Çeşitli kanallarda spor sunuculuğu yapan Ceyda Büyükuzun şu anda TRT'de spor sunuculuğu yapmaktadır.

Ceyda Büyükuzun, Metin Aşıkoğlu ilkokulundan sonra, orta öğretimini MEVA Avni Akyol Kolejinde, daha sonrasında lise eğitimini de Bornova Anadolu Lisesinde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise Yeditepe Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamlamıştır. ArdındanMBA-Bilgi ve İnnovasyon Yönetimi üstüne yüksek lisans yapmıştır.

Ceyda Büyükuzun, TRT'de yayınlanan Stadyum ve Telelig programlarında ilk staj eğitimini almıştır. Ardından Milliyet ve Fanatik bünyesinde stajına devam etmiş, 2007 yılında Okay Karacan'ın oluşturmuş olduğu Habertürk Spor ekibine dahil olmuştur.

Sonrasında Habertürk'te Beşiktaş Muhabirliği ve Dış Haberler editörü olarak çalışmalarını sürdürmüştür. Akabinde 24, Sporblog1, Süper Basket, Formula 1, F1 Racing, Milliyet Formula 1 Yazıları, TRT SPor İlk Baskı programı sunuculuğu, Fanatik, NTV SPor gibi bir çok gazete ve televizyon kanalında çalışmalarına devam etmiştir.

Nilüfer Gürsoy kimdir? Nilüfer Gürsoy kimdir?

Ek olarak Ceyda Büyükuzun blog yazarlığı da yapmaktadır. Sosyal medyayı da aktif şekilde kullanan Ceyda Büyükuzun'un Twitter'da toplamda 176 bin takipçisi bulunmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi