İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Edirne merkezli 3 ilde düzenlenen ‘Mahzen-44’ operasyonlarında elebaşılığını Metin Singer’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

Suç örgütü lideri Metin Singer kimdir? Suç örgütü lideri Metin Singer kimdir?

Suç örgütü lideri Hakan Uslu kimdir? Suç örgütü lideri Hakan Uslu kimdir?

15 şüphelinin de yakalandığı operasyona yönelik sosyal medya hesabı X’ten bir açıklama yapan Bakan Yerlikaya, şu ifadelere yer verdi:

“Edirne merkezli 3️ ilde düzenlenen ‘Mahzen-44’ operasyonlarında elebaşılığını Metin Singer’in yaptığı Organize Suç Örgütü Çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 15 şüpheli yakalandı. Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Suçta kibirlenenlere, halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim etmeye kararlıyız.”

"Çetelere nefes aldırmayacağız"

Bakan Yerlikaya, daha sonra yaptığı paylaşımda bir organize suç örgütünün daha çökertildiğini duyurdu. Yerlikaya şu ifadeleri kullandı:

Diyarbakır merkezli 'çocuk müstehcenliği' operasyonunda 14 tutuklama Diyarbakır merkezli 'çocuk müstehcenliği' operasyonunda 14 tutuklama

“Tekirdağ merkezli 4 ilde Jandarma tarafından düzenlenen “MAHZEN-45” operasyonlarında elebaşılığını Hakan Uslu’nun yaptığı Organize Suç Örgütü Çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 6 şüpheli yakalandı. Ailelerimizin huzurunu kaçıran organize suç örgütlerine, çetelere milletimizin duası ve desteğiyle nefes aldırmayacağız. Şafak sökerken de gün batarken de operasyonlarımız devam edecek.”

Kaynak: Haber Merkezi