Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı olan eşi Sinan Ateş'i uğradığı bir silahlı saldırı sonucu kaybeden Ayşe Ateş, kocasının ölümü üzerine harekete geçmiş ve yaşanan bu cinayetin faillerini ortaya çıkarmak adına mücadeleye başlamıştı.

Davayla ilgili delillerin toplanmasından bu süre zarfında ortaya çıkan yeni bilgilere kadar süreci yakından takip eden Ayşe Ateş, bu süre zarfında özellikle MHP'li milletvekillerinden çok sayıda mesaj alan Ayşe Ateş, Temmuz ayında gerçekleşecek dava öncesinde siyasi parti liderleriyle olan görüşmelerini sürdürüyor.

Parti liderlerini davaya davet eden Ayşe Ateş, gazeteci İsmail Saymaz'ın yaptığı paylaşıma göre önümüzdeki hafta CHP Genel Merkezi'ne ziyarette bulunacak.

Burada CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşecek olan Ayşe Ateş'in yaşanan son gelişmeleri değerlendirmesi ve Özel'e davaya olan davetini yinelemesi bekleniyor.

İsmail Saymaz, Ayşe Ateş'le ilgili olarak şu paylaşımda bulundu:

Bakan Mehmet Özhaseki görevinden istifa etti Bakan Mehmet Özhaseki görevinden istifa etti

"Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, önümüzdeki hafta içi CHP Genel Merkezi’ni ziyaret ederek, Özgür Özel ile görüşecek. Görüşmede, 1 Temmuz’da başlayacak olan dava süreci ele alınacak."

Kaynak: Haber Merkezi