5 Ekim 2024 Resmî Gazete kararları 5 Ekim 2024 Resmî Gazete kararları

Asuman Genç kimdir? Asuman Genç nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Asuman Genç’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Asuman Genç kimdir? Asuman Genç kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Asuman Genç’in biyografisini haberimizde derledik…

Asuman Genç kimdir?

Sosyal medya ile ünlenen isimlerden olan Asuman Genç kızıl saçları ve güzel yüzü ile takipçileri’nin ilgi odağı oldu. Bir çok çekimde yer almaya başlayan Asuman 1997 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İnstagramda ilgi odağı olan fenomen isim bu seferde youtuberlığa merak saldı, kısa sürede geniş kitlelere hitap eden fenomen güzel yaşamına İstanbul Ataşehir’de devam ediyor.

Başarılı fenomen instagram paylaşımları ile de adından sıkça söz ettiremeye başladı. Fenomen haline gelen Genç’in takipçileri’nin en çok merak ettiği konu ise fenomen’nin yaşı oldu. Bizler sizin için araştırdık bulduk 1997 tarihinde dünyaya gelen sosyal medya fenomeni 24 yaşında.

Sosyal medya da yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Genç şimdide fiziği ile gündeme oturdu. Sosyal medya fenomeni güzelin takipçileri sıkça fenomenin boyunu ve kilosunu aradılar. Bizler sizler için araştırdık ve bulduk. 172cm uzunluğunda olan fenomen güzel’in ne yazık’ki kilo bilgisine ulaşamadık.

Asuman Genç'in instagram adresi için tıklayınız. 

Kaynak: Haber Merkezi