90'lı yılların sonlarına damgasını vuran 'İkinci Bahar' dizisiyle televizyon ekranlarında seyirciyle buluşan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, 'Asmalı Konak', 'Belalı Baldız', 'Ezo Gelin', 'Bebek İşi', 'Paramparça' ve son olarak da 'Veda Mektubu' gibi pek çok başarılı yapımda rol aldı.

Yeşilçay yeteneklerinin yanı sıra güzelliği, fiziği ve enerjisiyle de sık sık gündemde yerini alıyor. Özellikle son dönemlerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Ünlü Oyuncu Nurgül Yeşilçay sosyal medya hesabı üzerinden eğlenceli videolar paylaşmaya devam ediyor. Son olarak Yeşilçay, takipçileri ile doğum günü ile ilgili bir video paylaştı.

19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi? 19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi?

Yeşilçay 48 yaşında girdiğini ilan ettiği videoda kendisine pasta yaptığı anları paylaşırken esprili sözlerle de yaşına vurgu yapıyor. Mizahi bir anlatım ile 48 yaşını ilan eden Yeşilçay'ın videosu sosyal medyada çok beğenildi.

Nurgül Yeşilçay-4

Kaynak: Haber Merkezi