Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışması, 2. sezonuyla hız kesmeden devam ediyor. Peki Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 69. bölümde neler oldu? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 70. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sizler için derledik...

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 69. bölüm izle

69. bölümde Murat, Yeliz'in Mert elenirken ağlamasına takılarak bundan rahatsız olduğunu açıkladı. Yeliz'in yeni gelen erkek aday Berk ile dansa kalkması da Murat'ı iyice öfkelendirdi. Diğer erkekler de Yeliz'in bu hareketine tepki gösterdiler.

Margot Robbie'nin yapımcısı olacağı 'The Sims' beyaz perdeye taşınıyor Margot Robbie'nin yapımcısı olacağı 'The Sims' beyaz perdeye taşınıyor

Yeliz, daha sonra Berk ile kırmızı odaya da gitti. Burada Berk ile sohbet eden Yeliz, Berk'in onun üzerinde bir etki bıraktığını söyledi. Berk'e Murat'tan da bahseden Yeliz, ''Kafam karışık, ne olursa Murat üzülmeden olsun istiyorum'' dedi.

Murat ise bu yaşananlara ''Yeliz'in gerçek yüzünü gördüm'' yorumunu yaptı.

Ferhat ise Gizem'in yeni aday Berk ile sohbet etmesinden rahatsız oldu. Öfkelenen Ferhat'a, Dilara da tepki gösterdi. Dilara, ''Sen boş yere olay çıkartmaya çalışıyorsun. Gizem'e güvenmiyor musun?'' diye sordu. Gizem de Ferhat'ın öfkelenmesine üzülerek gözyaşlarına boğuldu.

Mert konusunda açıklama yapan Yeliz, ''Etkilendim, inkar edemem'' dedi. 

Murat, ''Yeliz tutarsız, arkadaşça bitirdik ama beni kırmızı odaya çağırarak savaşacağını söyledi. Tutarsız davranıyor. Gerçek yüzünü gördüğüm için mutluyum'' diye konuştu.

Haftanın favori seçiminde İlayda ve Berke favori oldu.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 70. bölüm tanıtımı 

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 70. bölüm tanıtımı YouTube üzerinden yayımlandı.

Editör: Betül Vural