Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışması, 2. sezonuyla hız kesmeden devam ediyor. Peki Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 130. bölümde neler oldu? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 131. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sizler için derledik...

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 130. bölümde neler oldu?

130. bölümde Ferhat'ın Dilara'ya olan ilgisi, iki evde de konuşuldu. Dilara, Ferhat'ın samimi gelmediğini ima ederek "Neden baştan beri böyle düşünüyorsa şimdi söylüyor?" diye sordu. Ayrıca Dilara, şu an kimseyle ilişki yaşamak istemediğini söyledi.

Murat, Olkan'ın Beyza'dan hoşlandığını söyledi. Olkan ise bunu inkar etti. Olkan "Kimsenin yuvasını yıkmak istemem. Beyza'nın da benimle dansa kalkmaması gerekiyordu" dedi. Olkan, "Bir hata yaptık, dans ettik. Bir daha etmeyiz. Ama Kaan'la ilişkileri biterse işler değişebilir. Çünkü bu evde çok değişik olaylar oluyor. Beğenmeyeceğin birini sonra beğenebiliyorsun. Düşmanınla dost oluyorsun" ifadelerini kullandı.

Dilara, Berke'yi Oğuzhan'ı sosyal medyada takip ettiği için eleştirdi. Dilara, "Benim dostum düşmanımla dost olamaz" dedi. Berke ise, "Benim psikolojik olarak kötü olduğum zaman Oğuzhan yanımda oldu. Benim ona vefa borcum var" diye konuştu.

Yeni dijital film platformu CAM erişime açıldı Yeni dijital film platformu CAM erişime açıldı

Kaan ile tartışması devam eden Beyza ise sinir krizi geçirdi.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 131. bölüm tanıtımı

Kaynak: Haber merkezi