Burak Sergen, Mart 2021'de koronavirüse yakalanmış ve uzun süre hastanede tedavi görmüştü. Oyuncu, zor günleri atlattıktan sonra aynı yılın haziran ayında Nihan Ünsal ile evlenmişti.

Ünlü isim, üç ay sonra aldatıldığını iddia ederek boşanma davası açmıştı. Kısa süre içerisinde Ünsal'ın, İzmirli iş adamı Özer Kocer ile fotoğrafları basına yansımıştı.

Yaşananların ardından Burak Sergen, avukatı aracılığıyla yazılı bir açıklama yapmıştı:

‘’Müvekkilimin üç yıllık nişanlılık süresinden sonra 03.06.2021 tarihinde derin bir sevgi ve güven hissiyle evlendiği Nihan Ünsal Sergen ile ilgili 05.10.2021 tarihinde yazılı, görsel ve sosyal medyada çıkan haberler ve görsel medyada yayınlanan fotoğraflar, müvekkilim ve yakın çevresinde şaşkınlık ve şok etkisi yaratmıştır. Ağır derecede covid geçirerek uzun bir tedavi sürecinden çıkan ve derhal rol aldığı dizinin çekimlerine, işine dönen müvekkilim henüz rahatsızlığının verdiği etkiyi bile atamamışken, çok güvendiği ve aşkla bağlı olduğu eşi Nihan Ünsal Sergen'in yazılı ve görsel basına yansıyan ihanet görüntüleri ile sarsılmış, derin bir hayal kırıklığı ve üzüntüye gömülmüştür. Elbette müvekkilim bu ihanet karşısında gereğini yaparak boşanma davası başta olmak üzere ilgili tüm hukuki süreci bugünden itibaren başlatmıştır.’’

Deniz Akkaya hakkında yakalama kararı Deniz Akkaya hakkında yakalama kararı

Daha önce üç kez nikâh masasına oturan Burak Sergen, 1991–1992 arasında; şarkıcı Pamela Spence, 1999 – 2018 arasında; Işıl Sergen, 2021 – 2024 arasında da Nihan Ünsal ile evlilik yaşadı.

Oyuncunun, Işıl Sergen ile birlikteliğinden 15 yaşında Cansın adında oğlu var.

Burak Sergen, kendi tiyatrosunda genel müdür olarak görev alan Gizem Şağban ile bir süredir gözlerden uzak bir aşk yaşıyordu. Ünlü oyuncu dördüncü kez evlenmeye karar verdi.

Çift, yarın Sarıyer'de bulunan Fuat Paşa Yalısı'nda gerçekleşecek düğünle dünyaevine girecek.

Kaynak: Haber Merkezi